Välkommen till Gokartcentret i Uppsala!

Ge dina kollegor ett rafflande race med våra hyrkart på vår inomhusbana. Utmana chefen i en laddad och rolig femkamp. Hyr segway och njut av det fina vädret. Hos oss kan du boka ett medryckande företagsevent såväl som en fartfylld helkväll. Eller bara komma och köra några varv som träning och avslappning.

Telefonbokning: Måndag-Lördag: 11.30-20, Söndag: 9-17.30
Öppetider i Jul: Sön 23/12: 9-17.30, Julafton (Mån) 24/12: Stängt, Juldagen (Tis) 25/12: 11.30-20, Annandag Jul (Ons) 26/12: 11.30-20, Nyårsafton (Mån) 31/12: Stängt, Nyårsdagen (Tis) 1/1: 11.30-20, Trettondedag Jul (Sön) 6/1: 9-17.30

Vi annonserar på Facebook.com/Gokartcentret när det bara är att komma hit och köra (drop-in). 8 min: 160 kr
Kom som ni är, lämna oss med ett leende på läpparna !

img

img

Tagga up

img

Trimma ihop

img

Varva ner

BILDELAR24.COM

FÖRETAGSEVENT

img

 

I våra paket är allt ordnat och inkluderat för en helkväll med spänning, skratt och goda smakupplevelser. Varje paket inleds och avslutas i vår sköna Race Lounge, där välkomstdrink och middag serveras om så önskas. Där emellan är det fullt adrenalinpåslag och tid för utmanande gokartrace, segwaykörning och/eller femkamp,

Läs mer

GOKARTSKOLA

img

 

I gokartskolan lär du dig allt du behöver veta för att bli en vass förare. Genom körning och instruktioner får du lära dig mer om bilen, körteknik och säkerhet. Skolan är öppen för barn och ungdomar mellan 9-14 år och består av en nybörjarkurs och en fortsättningskurs.

Gokartskolan

CATERING

img

 

Vi kan erbjuda catering med våra populära buffeér, smörgåstårtor, wrap eller hamburgare.

Våra menyer

JULBORD 2018

 

Trött på att vara däst efter julbordet?
I år bjuder våra tomtenissar på 2 heat gokart, julbord, 1 alkoholfri dryck och 2 grenar trekamp för 730 kr/pers ex moms.
Boka för minst 20 personer.

Visa Julbords-meny

 

5-KAMP

img

 

Utmana varandra i grenar som jättesumo, rodeo och segway. Våra instruktörer ser till så det blir säkert, schysst – och riktigt kul!

Läs mer


www.autodoc.se 

© 2018, Gokartcentret i Uppsala AB